dilluns, 25 de maig del 2015

El gust per la lectura!

A principi de curs la Marta i en Raul ens van inscriure en el concurs El gust per la lectura
Aquest concurs consisteix en llegir un llibre i treballar-lo a classe. Després s’ha de presentar un treball que obtarà a un premi.

A principi del segon trimestre vam llegir el llibre El misteri de l’espantaocells adormit. El vam llegir en veu alta i vam fer un dossier d’activitats. També vam fer dos murals, un amb els personantges i l’altre amb frases fetes. Un cop llegit vam preparar un vídeo per presentar-lo al concurs.

Primer ens vam repartir els personantges de la història, després ens vam ajuntar en grups per elaborar els diàlegs i finalment vam anar a gravar el vídeo. També ens vam presentar individualment per poder-ho posar al final del vídeo.També vam haver de fer algunes disfresses.

Ens va agradar molt participar en aquest concurs. Ens va agradar perquè tots vam poder participar i perquè anavem a diferents llocs a gravar. Ara estem esperant que ens donin el resultat del concurs. A tots ens faria molta il·lusió guanyar, però si no guanyem no passarà res perquè ens ho hem passat molt bé.

1 comentari: